سومین دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور در سمنان آغاز به کار کرد

این دهکده به منظور حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی و در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری در سال 1401( تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین) با حضور سیدمجتبی خیام‌نکوئی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان‌تحقیقات، ترویج‌وآموزش کشاورزی، مجید ولدان رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور، دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، محمد بهرامی فرماندار سمنان، و مسئولان استانی در سمنان راه اندازی شد.

دکتر حقیقی با بیان اینکه ، این مجموعه با اختصاص 10 هکتار زمین و ابنیه برای استقرار واحدهای فناوری به مساحت 1000 متر آغاز بکار نموده است افزود : این مجموعه  قابلیت استقرار و پشتیبانی از حدود 40 واحد فناوری را داراست .

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان اظهار داشت :  زیرساخت های مناسب از جمله آزمایشگاههای مجهز، مجموعه کارگاهی اسانس گیری و اراضی قابل بهره برداری توسط فناوران و حضور تیم حرفه ای مشاوران و راهبران حوزه فناوری زمینه مساعدی را برای رشد و توسعه فناوری " بخش کشاورزی ، آب و علوم دامی در منطقه " ایجاد نموده است.

دکتر حیقیقی اصل با اشاره به سابقه همکاری پنج ساله پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان تصریح کرد :  پذیرش و حمایت از حدود 45 واحد فناور نتیجه این همکاری است که روند تجاری سازی محصولات را با کمک این دو مجموعه طی نموده اند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی استان سمنان می تواند در مجموعه های تحت پوشش مرکز تحقیقات کشاورزی استان (در شهرستان های دامغان، مهدیشهر و گرمسار)، پویایی ایجاد نماید خاطر نشان کرد : رونق اشتغال دانش بنیان از دیگر مزایای ایجاد این دهکده های فناوری و نوآوری خواهد بود .

دکتر حقیقی اصل ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیت دهکده و استقرار شرکت های فناور و اشتغالی پایدار، حدود 300 فرصت شغلی به حوزه دانش بنیان استان اضافه می شود.

به گزارش دانشگاه سمنان، گفتنی است دهکده (پردیس) فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان ، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی و  با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی وزارت جهاد کشاورزی به صورت رسمی امروز هشتم تیرماه 1401، راه اندازی شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا