مهار سرطان با کمک پروبیوتیک‌ها

مریم تاج آبادی ابراهیمی اظهارداشت: هم اکنون ایران در صنعت پروبیوتیک‌ها و غذاهای فراسودمند ایران همگام با کشورهای پیشرفته دنیا است؛ قریب به یک دهه است که تولید صنعت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در ایران بومی سازی شده است.

وی افزود: باکتری ها و پروبیوتیک های بدن هر فرد نقش تعیین کننده و پیش بینی کننده ای در بیماری‌های متابولیک و میان سالی دارند.

وی اظهارداشت: استفاده از پروبیوتیک ها باعث تعدیل سیستم ایمنی، مهار سرطان و کنترل بسیاری از بیماری ها می شود. همچنین پروبیوتیک‌ها نقش درمانی موثری برای بیماری های گوارشی و زنان دارند.

رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: هم اکنون تولید محصول جدید پروبیوتیک و تولید محصول ویژه بیماری‌های خاص در دستور کار سازمان تحقیق و توسعه قرار گرفته است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا