رژیم غذایی مدیترانه‌ای موفقیت بارداری به روش IVF را افزایش می‌دهد

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، محققان دانشگاه Harokopion در آتن با بررسی 250 زن یونانی دریافتند رژیم غذایی مدیترانه‌ای در موفقیت بارداری به روش IVF بسیار موثر است. این مطالعه نشان می‌دهد احتمال بارداری و تولد نوزاد زنده و سلامت در مادرانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای دارند، 66 درصد بیشتر است.

ادامه این مطالعه نشان می‌دهد رژیم غذایی و سبک زندگی سالم در مردان نیز به اندازه زنان موثر است و رژیم غذایی مدیترانه‌ای باعث بهبود کیفیت اسپرم می‌شود.
رژیم مدیترانه ای به طور معمول شامل چربی های اشباع نشده مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو، همراه با سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و هویج است. این سبزیجات غنی از نیتریت و نیترات هستند و ترکیب این دو گروه غذایی باعث تشکیل اسیدهای چرب نیترو می شود. در رژیم غذایی مدیترانه ای جایی برای گوشت قرمز، غذاهای فرآوری شده و قندهای مصنوعی وجود ندارد. استفاده از مقادیر زیاد میوه، سبزیجات، روغن زیتون، لوبیا و غلات و محصولات لبنی کم چرب در این رژیم غذایی توصیه شده است. نتایج این مطالعه در نشریه Human Reproduction منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا