خطرابتلا به دیابت درافرادی که دچارآسیب تاندون شده اند

 به گزارش ایرنا از هلث، ورزش و فعالیت های فیزیکی مهمترین رکن کنترل دیابت نوع 2 است و آسیب های تاندون که معمولا با درد، التهاب و کاهش دامنه حرکتی همراه است، فرد را در معرض بی تحرکی قرار می دهد و علایم دیابت را تشدید می کند.این مطالعه نشان می دهد آسیب و درد تاندون، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را سه برابر افزایش می دهد.

تاندون یا زردپی (tendon) بافتی محکم و قابل انعطاف به شکل طناب است که عضله را به استخوان متصل می کند. این بافت سفید متمایل به زرد، از پروتئینی به نام کلاژن تولید می شود و انعطاف پذیری بدن را ممکن می کند. وظیفه اصلی تاندون، انتقال نیروی عضله به استخوان و امکان حرکت آن است. اگر تاندون ها به هر دلیلی آسیب ببینند، دچار درد و التهاب می شوند و تحرک آن بخش از بدن با دشواری صورت می گیرد.
محققان به پزشکان توصیه می کنند که قند خون بیمارانی که از آسیب های تاندون رنج می برند را به طور مرتب اندازه گیری کنند؛ چراکه این افراد بیشتر در معرض دیابت نوع 2 قرار دارند.
انجام حرکات کششی زیر نظر پزشک و فیزیوتراپی در کاهش درد ناشی از آسیب دیدگی تاندون موثر است. نتایج این تحقیقات که توسط محققان دانشگاه کانبرا در استرالیا صورت گرفته، در نشریه آنلاین Sports Medicine منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا