پرورش بلوبری در گلدان به همت متخصصان کشاورزی لاهیجان

محققان موفق شدند پس از ۴ سال تحقیق و بررسی بر روی گیاه بلوبری، ارقام سازگار این گیاه را با آب و هوای گیلان تعیین کرده و این گیاه را در فضای آزاد و در گلدان به باردهی برسانند.

مژگان صابر کارشناس تغذیه در گیلان گفت: بر اساس تحقیقات چندین ساله متخصصان، مصرف مداوم بلوبری به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا، می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیمار‌های قلبی و عروقی، فشار خون، کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مغز بسیار موثر است.
وی افزود:بلوبری به دلیل کالری متوسطی که دارد و همچنین برخورداری از آنتی اکسیدان و فیبربالا برای بیماران دیابتی پیشنهاد می شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا