۲ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در جمع ۲ درصد دانشمند برتر جهان

علی غفاری عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و محمدعلی بهنژادی استاد تمام پایه ۲۵ گروه شیمی هر دو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبريز از سوی مؤسسه اسکوپوس در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند.

علی غفاری  متولد سال ۱۳۵۰ است که سال ۱۳۹۷ موفق به اخذ مرتبه دانشیاری در رشته مهندسی کامپیوتر شد و تاکنون علاوه بر تدریس دروس شبکه‌های کامپیوتری، امنیت شبکه، ارزیابی کارایی شبکه و شبکه‌های کامپیوتری پیشرفته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مهندسی کامپیوتر، مجری چندین طرح پژوهشی بود.

غفاری راهنمایی و مشاوره بیش از ۱۰۰ عنوان پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد و چهار عنوان رساله دکتری را نیز بر عهده داشته و  چاپ بیش از ۷۰ عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با درجه WoS (Web of Science) و دو کتاب تخصصی کامپیوتر از دیگر دستاوردهای علمی وی است.

طبق ارزیابی مراجع مختلف علمی در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میزان ارجاع و استفاده از مقالات وی در تدوین مقالات دیگر محققان (H index) معادل ۱۹، i۱۰-index برابر ۳۷ و Citations معادل ۱۳۷۲ بوده که اصلی‌ترین دلیل قرار گرفتن نام غفاری در لیست دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.

استاد تمام پایه ۲۵ گروه شیمی واحد تبریز در جمع دانشمندان برتر جهان

بر اساس این خبر محمدعلی بهنژادی استاد تمام پایه ۲۵ گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز به این عنوان دست یافت.

وی متولد سال ۱۳۵۴ است که سال ۱۳۹۲ موفق به اخذ مرتبه استادی در رشته شیمی گرایش کاربردی شد و  تنها عضو هیئت علمیدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده که نشان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی(جایزه امام خمینی (ره)) را در سال ۹۵ به دست آورده است.

از دیگر افتخارات مهم بهنژادی می‌توان به جزء یک درصد دانشمندان بین‌المللی دنیا در ۵ سال متوالی از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ به گزارش ISI، دانشمند جوان ایران به گزارش Elsevier و دریافت جایزه ۲۰۱۴ Scopus، برگزیده علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۴، برگزیده نخستین، دومین و سومین دوره مسابقات فناوری نانو در سال‌های ۹۳، ۹۴ و ۹۵ و منتخب دومین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان در سال ۹۳ نام برد.

پژوهشگر نمونه منطقه ۱۳ در سال‌های ۹۰، ۹۲ و ۹۳، پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال‌های ۸۳ الی ۸۶، ۸۸، ۹۰ و ۹۷، پژوهشگر نمونه دانشگاه‌های استان آذربایجان‌شرقی در سال‌های ۸۵ و ۹۳ و چاپ بیش از ۱۰۰ عنوان مقاله تخصصی در مجلات معتبر علمی با درجه ISI-JCR و تألیف و ترجمه سه عنوان کتاب از دیگر دستاوردهای علمی وی است.

طبق ارزیابی مراجع مختلف علمی در فاصله سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ میزان ارجاع و استفاده از مقالات وی در تدوین مقالات دیگر محققان دیگر (h-index) معادل ۳۶، i۱۰-index برابر ۸۰ و Citations معادل ۳۸۱۳ بوده که اصلی‌ترین دلیل قرار گرفتن نام بهنژادی در لیست دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ شده است.

دانشمندان دو در صد برتر جهان براساس شاخص کامپوزیت C  و ۶ شاخص زیر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند:

۱    Total citation

۲    H-index

۳    Coauthorship-adjusted H-index

۴    Total citation to single autored papers

۵    Total citation to single first authored papers

۶.    Total citation to single first last authored papers

منبع:آنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا