حضور مشاور طب انتقال خون در بیمارستان ها الزامی است

پیمان عشقی در نشست با معاون آموزشی وزارت بهداشت، با بیان اینکه پس از پروسه ای ۹ ساله با ضرورت تاسیس رشته تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) طب انتقال خون موافقت شده است، گفت: با تصویب این رشته پزشکان متخصص در چند رشته مختلف می توانند پس از گذراندن دوره ای ۱۲ ماهه و کسب تجربه و مهارت علمی و عملی مشاورین طب انتقال خون در مراکز درمانی شوند.

وی افزود: وجود فلوشیپ های طب انتقال خون در مراکز درمانی کشور می تواند از عوارض ناخواسته انتقال خون بکاهد و ضایعات خون و فرآورده ها را مدیریت کند.

عشقی از معاون آموزشی وزارت بهداشت خواست به تاسیس این رشته سرعت ببخشد و ادامه داد: یکی از مسائل مهم در تاسیس رشته فلوشیپ طب انتقال خون چگونگی تعریف فعالیت این پزشکان در مراکز درمانی است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران یادآور شد: در آیین نامه فعالیت بانک های خون بیمارستانی که مصوب وزارت بهداشت است به ضرورت حضور مشاور طب انتقال خون در بیمارستان اشاره شده است.

وی خاطرنشان ساخت: شرح وظایف این پزشک و اینکه در چه بخش هایی فعالیت کند و در خصوص چه مواردی پاسخگو باشد مشخص شده است.

عشقی تاکید کرد : پزشک فلوشیپ طب انتقال خون می بایست مانند مشاورین تغذیه و مشاورین پزشکی قانونی در بیمارستان ها دارای جایگاهی قانونی و شغلی مشخصی باشد و تبیین این جایگاه یکی از درخواست های سازمان انتقال خون از وزارت بهداشت است.

وی، نظارت بر اندیکاسیون های تزریق خون در بخش مراقبت های ویژه، اتاق های عمل و بخش های پیوند و همچنین نظارت بر فعالیت بانک خون بیمارستانی را از وظایف فلوشیپ طب انتقال خون در مراکز درمانی برشمرد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا