اقتصاد جهان از بحران کرونا رها نمی شود

گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول گفت فعالیت اقتصادی جهان که از همه گیری ویروس کرونا ضربه خورده است، حتی تا پایان 2021 هم کاملا بهبود نمی یابد.

 صندوق بین‌المللی پول در این هفته پیش بینی اقتصادی خود را پایین آورد و حالا انتظار دارد اقتصاد جهان 3 درصد در سال جاری میلادی قبل از 5.8 درصد رشد در سال آینده کوچک شود. گوپینات این افزایش سرعت رشد اقتصادی را یک «بهبود نسبی» توصیف می کند.

وی گفت: بهبود رشد اقتصادی در 2021 ، 5.8 درصد پیش بینی می شود ولی این یک بهبود نسبی است.

وی اضافه کرد انتظار داریم حتی تا پایان 2021، سطح فعالیت اقتصادی کمتر از آن چیزی باشد که قبل از همه گیری ویروس کرونا پیش‌بینی کرده بودیم.

گسترش سریع ویروس کرونا که تا حالا بیش از 2 میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده، باعث شده مقامات مدارس و کسب و کارها را ببندند و بیشتر فعالیت های اقتصادی جهان متوقف شود.

دولت ها و بانک های مرکزی سراسر جهان اقداماتی برای کمک به کسب و کارها و خانواده ها برای گذراندن این بحران اتخاذ کرده اند. گوپینات این اقدامات را شدید و سریع توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد های سراسر جهان حدود 8 تریلیون دلار تحریک مالی را اعمال کرده‌اند گفت: به نظر من اگر این رقم را با بحران مالی جهانی مقایسه کنید متوجه می شوید که این محرک های مالی بسیار سریع تر و بزرگتر از این بحران بوده است.

گوپینات همچنین گفت مقدار این محرک های مالی به طور مساوی تقسیم نشده و حدود 7 تریلیون دلار آن مربوط به کشورهای گروه 20 می شود.

وی ادامه داد: نگرانی ما بیشتر در مورد اقتصادهای در حال توسعه و نوظهور است که فضای مالی کمتری دارند و باید با مشکلات بیشتری دست و پنجه نرم کنند و شرایط سخت تری دارند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا