سولار ایمپالس، اسپانیا را به مقصد مصر ترک کرد

قرار است این هواپیمای خورشیدی پس از عبور از آسمان هفت کشور، بین 48 تا 72 ساعت دیگر در شهر قاهره به زمین بنشیند. مدت زمان این پرواز به شرایط آب و هوایی مسیر بستگی دارد. 
قرار است این هواپیما دقایقی قبل از فرود، از اهرام مصر، عکسبرداری کند و در سپیده دم روز چهارشنبه، زمانی که وزش باد و دمای هوا در مناسب ترین حالت است، در قاهره به زمین بنشیند. در صورتی که سولار ایمپالس تا آن زمان به قاهره نرسد، باید شب را در آسمان سپری کند و صبح روز پنجشنبه فرود آید. مناسب ترین زمان برای فرود هواپیما بین ساعت 2 تا 8 صبح است. بعد از این بازه زمانی، دمای زمین بیش از حد افزایش می یابد و فرود هواپیما با مشکل روبرو خواهد شد.
طول بال های سولار ایمپالس بلندتر از یک هواپیمای بویینگ 747 است؛ در حالی که تنها 2.3 تن وزن دارد. به همین علت این هواپیما ویژگی های خاصی به شرح زیر دارد:
•هواپیما نسبت به وضعیت آب و هوا بسیار حساس است.
•کارایی پنل های خورشیدی و باتری های هواپیما بسیار زیاد است.
•هواپیما قادر است چندین شبانه روز به طور مستمر در آسمان پرواز کند.
•خلبان تنها حق دارد در طول شبانه روز چند مرتبه و هربار به مدت 20 دقیقه بخوابد.
•کابین هواپیما کمی بزرگتر از یک باجه تلفن عمومی است.
در صورتی که این پرواز نیز با موفقیت به انجام برسد، تنها یک پرواز دیگر تا پایان ماموریت سفر به دور دنیا توسط هواپیمای بدون سوخت، باقی می ماند.
به گزارش ایرنا از بی بی سی، این هواپیما سفر چالش برانگیر دوردنیا را در ماه مارس 2015 از ابوظبی آغاز کرد و پس از 15 پرواز موفقیت آمیز خود را به شهر سویل اسپانیا رساند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا