نیروهای متفکر و پژوهشگران سرمایه اصلی و بنیادی کشور هستند

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، منصور غلامی روز سه شنبه در مراسم تقدیر از برگزیدگان سی و دومین جشنواره خوارزمی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی افزود: باید مراکز علمی این رویکرد را ملاک خود قرار دهند و فارغ التحصیلان علاوه بر اینکه روی پای خود برای اشتغال بایستند، باید با فناوری که آموخته اند برای تعداد زیادی از افراد جامعه اشتغال ایجاد و توسعه اقتصادی کشور را تضمین کنند.

وی بیان داشت: ظرفیت های بالقوه زیادی در کشور وجود دارد که به فعل رساندن آن باید در دستور کار قرار گیرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از صاحبان فناوری گفت: نیروهای متفکر و پژوهشگران سرمایه اصلی و بنیادی کشور هستند و همچنان که خود این انگیزه را برای توسعه علم و فناوری و حل مشکلات کشور دارند، به وجود آنها افتخار می کنیم.
غلامی جشنواره خوارزمی را یکی از جشنواره‌های پر سابقه در ایران دانست و گفت: برگزاری بیش از 30 سال این جشنواره نشان می‌دهد که این رویداد توانسته جایگاه خود را در میان محققان، فناوران و صاحبان فناوری حفظ کند.
وی با بیان اینکه جشنواره خوارزمی محل مناسب و یکی از مسیرهای معرفی صاحبان علم ، دانش و فناوری است که باید آن را حفظ کنیم، افزود: این جشنواره تقدیر نمادین دانشمندان است همچنان که در کشورمان تعداد بسیار زیادی از محققان باسابقه، دانش پژوهان و فناوران ایرانی را در کنار خود داریم و به صورت نمادین و در یک فرآیند علمی – گروهی از این افراد تقدیر می شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: حضور پژوهشگران از کشورهای مختلف که دارای سابقه طولانی هستند، اعزام دانشجویان، پذیرش دانشجویان غیر ایرانی و روابط علمی در سطوح مختلف یکی از ظرفیت‌های مراکز علمی ما است که به خوبی انجام شده و باید در حد توان تلاش کنیم که این کار ادامه پیدا کند.
غلامی بیان داشت: بدون تعاملات و همکاری بین المللی حرکت در جامعه علمی کامل نیست و به طور قطع ارتباطات علمی به سود محققان و دانشمندان کشورمان است که از دیدگاه‌ها و نظرات علمی یکدیگر بهره مند شوند و ظرفیت علمی ایران در حوزه‌های مختلف تولید علم به جهانیان معرفی شود.
وی تصریح کرد: کاربردی کردن علوم، ارائه فناوری‌هایی که بتواند مسائل و مشکلات را در حوزه‌های سلامت ، کشاورزی و صنعتی حل کند، از دستاوردهایی است که در این ارتباطات به دست آورده ایم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته شاهد حرکت دانشگاه ها و مراکز علمی به سمت تبدیل علم به دانش و فناوری بودیم، اضافه کرد: در کنار این توفیقات، ورود مجموعه‌های جدیدی از شرکت‌های جوان مبتنی بر فناوری روز، شکل گیری تدریجی استارتاپ‌ها‌ منجر به افزایش توان علم و فناوری در کشور شده است و به طور قطع راه حفظ استقلال کشور در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی در تقویت این موارد است و نیاز به حمایت بیشتری دارد از این رو تلاش داریم این حمایت‌ها را قوی‌تر از سال‌های گذشته داشته باشیم.
آئین پایانی سی و دومین جشنواره بین المللی خوارزمی به منظور معرفی 10 طرح برگزیده داخلی و 6 طرح برگزیده خارجی صبح امروز، دوشنبه 13 اسفند ماه با حضور «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، «منصور غلامی» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از دانشمندان و پژوهشگران ایرانی و خارجی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا