ارتباط مصرف غذاهای چرب در مادران باردار با سلامت روان جنین

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، بارداری زیباترین دوره زندگی یک زن است و البته نگرانی‌های خاص خودش را دارد. زنان باردار باید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشند تا مواد مغذی مورد نیاز کودک تامین شود.

بررسی‌های جدید نشان داده است که اگر زنان در دوران بارداری رژیم غذایی با چربی بالا مصرف کنند، ممکن است خطر ابتلای کودک خود را به اختلالات روانی مانند اضطراب و افسردگی افزایش دهند.

محققان با توجه به میزان بالای مصرف چربی در رژیم‌ غذایی و چاقی مادران در جهان هشدار می‌دهند که این موضوع پیامدهای مهمی برای سلامت روان در نسل آینده دارد.

الینور سالیوان، استادیار دانشگاه علوم پزشکی اورگان (OHSU) در ایالات متحده، این مطالعه را انجام داد و به نتایجی دست یافت.

محققان 65 زن ژاپنی را به دو گروه تقسیم کردند: یک گروه با رژیم غذایی با چربی بالا و گروه دیگر با رژیم کنترل شده در دوران بارداری.

این محققان رفتارهای اضطرابی را در آنها مقایسه کردند و دریافتند  مصرف رژیم غذایی با چربی بالا در دوران بارداری بیشترین تاثیر را بر اضطراب دارد.

دانشمندان همچنین تفاوت‌های فیزیولوژیکی بین دو گروه را بررسی کردند و دریافتند که قرار گرفتن در معرض یک رژیم غذایی با چربی بالا در هنگام بارداری و در اوایل رشد، باعث ایجاد اختلال در ایجاد نورون‌های حاوی سروتونین انتقال‌دهنده عصبی در مغز می‌شود.

این مطالعه در نشریه Frontiers in Endocrinology منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا