طراحی و ساخت واحد پایلوت تولید نشاسته صنعتی

 اوچی اردبیلی با اعلام این خبر افزود: معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی کشور، جهاددانشگاهی استان اردبیل و پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران بر اساس موافقت‌نامه امضا شده در اجرای این طرح همکاری خواهند کرد.

وی با بیان این که طرح ایجاد پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته حفاری یکی از طرح‌های کلان ملی و فناورانه جهاددانشگاهی است، تصریح کرد: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، مسئولیت فنی اجرای این طرح را انجام خواهد داد.

عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به این‌که در راستای خودکفایی کشور و توسعه استان باید چنین طرح های فناورانه ای از سوی متولیان امر حمایت شوند، اضافه کرد: نشاسته حفاری یکی از محصولات مورد نیاز کشور و صددرصد وارداتی است که راه اندازی این واحد می‌تواند نیاز کشور به این محصول در صنعت نفت را تامین و به اقتصاد کشور و استان کمک ‌کند.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه مجموعه جهاددانشگاهی به صورت شبکه یکپارچه و هماهنگ در سراسر کشو در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: همکاری جهاددانشگاهی استان اردبیل و پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران در اجرای این طرح به توانمندسازی و هم‌افزایی پتانسیل‌های طرفین خواهد انجامید.

اوچی اردبیلی تصریح کرد: با توجه به این که در استان اردبیل سطح زیر کشت سیب‌زمینی بسیار بالا است به همین خاطر در تلاش هستیم تا نشاسته سیب‌زمینی‌های درجه سه و چهار را به نشاسته حفاری تبدیل کنیم که این امر ارزش افزوده‌ بالا و اشتغال 54 نفر را در فاز اول به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در استان اردبیل 750 هزار تن سیب‌زمینی تولید می‌شود که 250 هزار تن آن درجه سه و چهار محسوب می‌شود که می‌توان از آن برای تولید نشانسته پلیمری در صنعت حفاری نفت استفاده کرد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا