وضعیت نیترات در آب معدنی بررسی شد

 به منظور گردآوری و جمع‌بندی گزارش‌ عملکرد دستگاه‌های اجرایی مربوط به مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و ارائه آن در نشست شانزدهم این شورا که به زودی با حضور رئیس جمهور و وزرای عضو برگزار خواهد شد و با عنایت به ماموریت دبیرخانه شورا، مستند به قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور با عنوان «تصویب ساز وکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش‌های نظارتی»، نود و دومین نشست کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با موضوع «آب‌های معدنی و آشامیدنی» با حضور نمایندگان دستگاه‌های مجری برگزار شد.

مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورا، وزارت بهداشت، را مکلف می‌کند ظرف مدت سه ماه از ابلاغ، نسبت به طبقه‌بندی تمامی آب‌های معدنی و آشامیدنی از نظر مرغوبیت، اقدام و به منظور آگاهی عموم مردم از رتبه سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی در این زمینه اطلاع‌رسانی کند.

نود و دومین نشست کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با موضوع «آب‌های معدنی و آشامیدنی» با دستور کار ارائه گزارش آخرین وضعیت شرکت‌های تولیدکننده آب‌های معدنی و آشامیدنی و نیترات و نیتریت باقی‌مانده آشامیدنی توسط سازمان غذا و دارو، ارائه گزارش سازمان ملی استاندارد در زمینه تعیین حد مجاز باقی‌مانده سم در منابع آبی و استاندارد پرتویی آب آشامیدنی در آب‌های بسته‌بندی/ آب‌های معدنی وارداتی و ارائه گزارش وضعیت موجود (سال ۱۳۹۷) به تفکیک استان (شهری/ روستایی) در خصوص تامین آب آشامیدنی نقاط مختلف کشور از طریق تانکر و آب‌های بسته‌بندی‌شده توسط وزارت نیرو، ارائه گزارش سازمان انرژی اتمی درباره چشمه‌های آب معدنی با دزهای پرتویی به تفکیک استان در کشور بود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا