تولید و بهینه‌سازی پاکت سیمان با استفاده از کاغذ معدنی

 در راستای حفظ محیط و صرفه‌جویی در هزینه‌ها محققان پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاددانشگاهی تربیت مدرس موفق به تولید و بهینه‌سازی پاکت سیمان با استفاده از کاغذ معدنی شدند.

 

 دکتر مهدی اسکندری، عضو هیـأت علمی پژوهشکده فرآوری مواد معدنی و مجری این پروژه با بیان اینکه در حال حاضر اکثر شرکت‌های تولید سیمان در کشور از مواد پلیمری پلی پروپیلن جهت بسته‌بندی سیمان استفاده می‌کنند، گفت: این پاکت‌های پلیمری غیر برگشت‌پذیر به محیط زیست هستند و هزاران سال طول خواهد کشید که به طبیعت بازگردند.

عضو هیـأت علمی پژوهشکده فرآوری مواد معدنی با تأکید بر این که در این پاکت‌های جدید حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از پودر سنگ طبیعی استفاده می‌شود و به وفور در طبیعت از جمله کشورمان یافت می‌شود، افزود: این پاکت‌ها ارزانتر از پاکت‌های پروپلین هستند.

اسکندری گفت:  حدود  ۷۰ تا ۸۰ درصد پاکت‌ها پودر سنگ است و از پلیمری کمتری در آن استفاده می‌شود و مشکلات محیط زیستی آن بسیار کمتر از پاکت‌های سیمانی پلیمری به‌شمار می‌رود.  

این محقق ادامه داد:از مزایای آن می‌توان به این مسئله اشاره کرد که در این فرآیند نیازی به هیچ آب مصرفی نیست و  در صورت تجاری سازی این محصول توسط جهاد دانشگاهی تربیت مدرس این پاکت‌ها می‌توانند جایگزین پاکت‌های مرسوم شوند.

طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، این پژوهش با همکاری شرکت تعاونی تامین نیاز سنگبران صفا شهر و پژوهشکده فرآوری مواد معدنی انجام شده است.  

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا