کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان با کاهش زمان خوردن غذا

به گزارش ایسنا، سرپرست آمریکایی این تحقیق کاترین مارنیک اظهار کرد: تنها با کاهش زمان خوردن در طی شب به راحتی می‌توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان مستعد کمک کرد. این روش غذایی بسیار ساده است و تاثیر زیادی بر سلامت عمومی بدون نیاز به رژیم غذایی پیچیده خواهد داشت.

 

بر اساس این تحقیق، زنان شرکت کننده پنج مرتبه در روز غذا می‌خوردند و در طی شب 12 ساعت چیزی نمی‌خوردند که این موضوع مشخص می‌کند میزان کالری کمتری در روز دریافت کردند و از ساعت 10 شب به بعد این میزان بازهم کاهش یافت.

 

سرانجام محققان دریافتند زنانی که مدت زمان بیشتری گرسنگی و تشنگی را در طی شب تحمل کردند غلظت گلوکز خون آنان به طور چشمگیری کنترل شد. اطلاعات نشان داد هر سه ساعت نخوردن و آشامیدن در طی شب موجب کاهش چهار درصدی میزان گلوکز بعد از صرف شام خواهد شد.

 

روت پترسون دستیار این تحقیق اظهار کرد: رژیم غذایی توصیه شده برای پیشگیری از سرطان معمولا به محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غذاهای گیاهی تاکید دارد، اما نتایج این تحقیق بیانگر نقش مهم ساعات غذایی بر سلامت بدن و پیشگیری از سرطان است.

 

نتایج این تحقیق در نشریه اپیدمیولوژی سرطان، نشانه‌ها و پیشگیری منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا