افزایش کیفیت زندگی بیماران سرطانی با مصرف امگا 3

به گزارش ایسنا به نقل از سایت ساینس‌دیلی، طی این پژوهش 50 بیمار مبتلا به سرطان پیشرفته لوزالمعده مورد بررسی قرار گرفت.

به بیماران به طور هفتگی هزار میلی گرم اسیدچرب امگا3 داده می‌شد که به دنبال آن نیز پس از یک هفته وقفه به مدت سه هفته 100 گرم امگا3 غنی از امولسیون چربی نیز داده شد.

نتایج نشان می‌داد که حجم متاستاز کبد کاهش یافته و کیفیت زندگی این گروه از بیماران افزایش یافته است.

در حالی که این پژوهش از نخستین مطالعات در رابطه با استفاده از اسیدهای چرب امگا3 با عامل شیمی درمانی است، محققان بر این باورند که نتایج به دست آمده برای تضمین تحقیقات بیشتر در فاز سوم مطالعات تشویق کننده است.

این پژوهش در مجله Parenteral and Enteral Nutrition منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا