سگ‌های پلیس آمریکا کرونا را از روی عرق مبتلا تشخیص می‌دهند

پلیس ال سالوادور از رایحه‌های مصنوعی، مشابه بوی عرق مبتلایان به ویروس کرونا، برای آموزش سگ‌ها استفاده می‌کند. پلیس مبارزه با مواد مخدر این کشور می‌خواهد پس از آموزش سگ‌ها به زودی آن‌ها را در فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های اتوبوس و پاسگاه‌های مرزی بکار گیرد. سگ‌ها به گونه‌ای آموزش دیده‌اند که فرد مبتلا را تشخیص داده و سپس او را علامت گذاری می‌کنند.

سگ‌ها تا ۳۰۰ میلیون گیرنده بویایی دارند و تحقیقات نشان داده که می‌توانند ویروس را حتی در بیماران بدون نشانه (Asymptomatic) نیز تشخیص دهند. از رایحه‌های مصنوعی علاوه بر کرونا، برای تشخیص مواد مخدر و منفجره نیز استفاده می‌شود.

در کشور ناامن مکزیک که طبق آمارهای رسمی بین سال ۲۰۰۶ و ۲۰۲۰ حدود ۸۰ هزار نفر در آن ناپدید شده‌اند، از رایحه اجساد «عفونی، تازه و غرق شده» برای تعلیم سگ‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این در ایالت سونورا، سازمان‌های دولتی و خصوصی از ۶ سگ برای تشخیص کرونا استفاده می‌کنند و ۳۰ سگ دیگر نیز در حال آموزش دیدن هستند. در بین سگ‌ها نژاد لابرادور، جرمن شپرد، گلدن ریتریور و شپرد بلژیکی به چشم می‌خورد.

در سانتیاگو، پایتخت شیلی، پلیس از سگ‌ها برای تشخیص کرونا استفاده می‌کند و قرار است این رویکرد در شهرهای دیگر نیز بکار گرفته شود.

در قاره اروپا، مقامات جمهوری چک از نرخ موفقیت ۹۵ درصدی سگ‌ها در تشخیص نمونه آلوده به کرونا خبر داده‌اند و از آن به عنوان روشی سریع، موثر و بدون درد نام برده‌اند. در بریتانیا، محققان مرکز Medical Detection Dogs امیدوارند که از قدرت بویایی سگ‌ها برای تشخیص بیماری‌هایی مثل سرطان، پارکینسون و مالاریا استفاده شود. در میامی از سگ‌ها برای شناسایی مبتلایان به کووید-۱۹ پیش از ورود آن‌ها به ورزشگاه‌ها استفاده می‌شود.

قیمت برخی از سگ‌های تعلیم دیده به طور تقریبی به ۲۴ هزار دلار می‌رسد.

منبع:دیجیاتو

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا