کاوشگر چینی فعالیت خود را برای بیست و دومین روز قمری آغاز کرد

منابع «مرکز برنامه فضایی اکتشاف قمری و اداره فضایی ملی» چین اعلام کردند: این کاوشگر ساعت پنج و ۱۵ دقیقه بامداد شنبه به وقت پکن و ماه نورد Yutu-۲ یا Jade Rabbit-۲ ساعت ۱۱ و ۵۴ دقیقه بامداد روز جمعه به وقت پکن کار خود را از سرگرفتند.

کاوشگر چانگ ‌ای-۴ ​​در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد و در تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۱۹ اولین فرود نرم را در دهانه «فون کارمن» در حوزه قطب جنوب نیمه تاریک ماه تجربه کرد.

یک روز قمری برابر با ۱۴ روز زمینی است و یک شب قمری نیز همین مقدار است. کاوشگر چانگ ای-۴ ​​که در شب قمری به دلیل کمبود انرژی خورشیدی به حالت خاموش می رود، حدود ۶۱۸ روز زمینی در ماه دوام آورده است.

طبق اعلام این مرکز، Yutu-۲ در جهت شمال غربی ماه به سمت منطقه «بازالت» یا دهانه‌های ضربه ای با بازتاب بالا، حرکت خواهد کرد. این ماه نورد شناسایی های علمی را در سطح قمر زمین با ابزارهای علمی خود مانند دوربین پانوراما، طیف سنج تصویربرداری مادون قرمز، ردیاب اتمی خنثی و همچنین رادار ماه انجام می دهد.

این ماه نورد که با انرژی خورشیدی کار می کند، بسیار بیشتر از طول عمر سه ماهه طراحی شده خود، کار کرده است؛ به طوری که رکورد طولانی ترین حضور را در تنها قمر زمین به خود اختصاص داده است.

منبع:ایرنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا