برنامه نخستين همايش ملي برپايه الميزان

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلی اسدی نسب عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دبیر علمی همایش « المیزان و مبانی و منطق توليد علوم انسانی » در گفت‌وگو با فارس درباره اين همايش گفت: پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی درصدد است تا  در نیمه دوم سال 94 همایشی ملی تحت عنوان «المیزان و مبانی و منطق تولید علوم انسانی اسلامی» برگزار کند، محورهای این همایش هم یازده عنوان است که در فرم فراخوان مندرج شده است.

وی با اشاره به اینکه فراخوان این همایش اطلاع رساني شده و علاقه‌مندان می‌توانند چکیده و اصل مقالاتشان را ارسال کنند، گفت: برخی از محورها شامل کلیات: قرآن و مبانی و منطق تولید علوم انسانی اسلامی،  قرآن و مبانی و منطق تولید اخلاق اسلامی، قرآن و مبانی و منطق تولید تربیت اسلامی، قرآن و مبانی و منطق تولید روان‌شناسی اسلامی، قرآن و مبانی و منطق تولید سیاست اسلامی و … است.

اسدی‌نسب درباره مؤسسات همکار پژوهشگاه برای برگزاري این همایش گفت: مؤسسه پژوهشی امام خمینی (ره)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه علامه طباطبایی، مرکز تخصصی تفسیر، حوزه علمیه، انجمن قرآن پژوهان کشور، دارالقران علامه طباطبایی، مؤسسه اسراء، جامعة المصطفی، دانشگاه معارف قرآن، دانشگاه علوم و حدیث و موسسه تمهید از مؤسسات همکار هستند.

وی درباره ویژگی ‌های این همایش گفت: تاكنون همایشی در عرصه مبانی و منطق علوم انسانی اسلامی با تکیه بر المیزان در کشور برگزار نشده و در راستای اسلامی سازی علوم، پیگیری رهنمودهای رهبری، بازشناسی میراث اصلی در زمینه علوم انسانی اسلامی همراه با برجسته کردن نقش محوری قرآن و مبانی ومنطق تولید علوم انسانی اسلامی برپا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این نوشتار به صورت یک مجلد مصاحبه و دو تا چهار مجلد مجموعه مقالات منتشر خواهد شد، افزود: حدود 10 پیش نشست نیز پیش از برپایی همایش در مراکز مختلف قم و تهران برگزار و اختتامیه اصلی نیز در قم برپا خواهد شد.

براساس این گزارش در فراخوان همایش، مهلت ارسال چکیده مقالات؛ اردیبهشت 1394 و مهلت ارسال مقالات؛ شهریور 1394 است. دبیرخانه همایش: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه مطالعات قرآن و حدیث، ص.پ:‌179 – 37185 و پست الکترونیک دبیرخانه: almizan@iict.ac.irاست.

گفتني است علاقمندان براي دريافت اطلاعات تكميلي مي توانند به سايت پژوهشگاه به نشاني: www.iict.ac.ir

مراجعه نمايند

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا