ویتامین D از بروز اوتیسم جلوگیری می کند

به گزارش ایرنا از ساینس، اگر مادر در دوران بارداری از مواد غذایی حاوی ویتامین D، مکمل های ویتامین D و نور خورشید بهره بگیرد و میزان ویتامین D دریافتی نوزاد نیز کافی باشد، احتمال بروز اوتیسم بسیار کاهش می یابد.

ماهی، قارچ، زرده تخم مرغ، پنیر، جگر گوساله و قارچ حاوی مقادیر بالای ویتامین D هستند. 

در این مطالعه آمده است که تمام زنان باردار باید در دوران بارداری از نظر سطح ویتامین D آزمایش شوند. 

اوتیسم یک اختلال عصبی است که عملکرد مغز را تحت تاثیر قرار می دهد. این معلولیت رشدی معمولا در سه سال اول زندگی به طور کامل آشکار می شود.

بر اساس گزارش سازمان پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا، از هر 68 کودک در سراسر جهان، یک نفر به اختلال اوتیسم (ASD) مبتلا است. احتمال بروز این اختلال در تمام گروه های نژادی، قومی، اجتماعی و اقتصادی وجود دارد.

اتیسم در پسران (از هر 42 پسر یک نفر) شایع تر از دختران (از هر 189 نفر یک نفر) است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا