ساخت روبات همراه سالمندان با همکاری محقق ایرانی

به گزارش مهر، در عصر حاضر، روبات ها تبدیل به یکی از همراهان انسان ها شده اند که حضور آنها بیش از پیش در حال برجسته شدن است. سالمندان بسیاری در منازل خود تنها زندگی می کنند و خطرات بسیاری آنها را تهدید می کند اما این روبات که با نام Care-O-bot® 3 نامگذاری شده، نمونه اولیه از این سبک روباتی است که نه تنها می تواند همراه و هم صحبت مناسبی برای سالمندان باشد بلکه قادر به انجام کارهای روزانه سالمندان نیز است.

 

یکی از تیم های شرکت کننده در این پروژه محققان دانشگاه هرتفوردشایر انگلیس هستند که سرپرستی آنها را  دکتر فرشید امیرعبدالهیان، مدرس ارشد سیستم های سازگار و متخصص توانبخشی روباتیک این دانشگاه برعهده دارد.

این پروژه با نام  ACCOMPANY مخفف  Acceptable Robotics Companions for Ageing Years و به معنای «روبات های همراه قابل قبول برای دوران پیری و سالمندی» است که با بودجه کمیسیون اروپا و همکاری چندین موسسه تحقیقاتی و دانشگاهی از کشورهای اروپایی تولید شده است. ساخت این روبات از سه سال پیش تاکنون در خانه روبات دانشگاه هرتفوردشایر انگلیس  آغاز شده بوده و اکنون نمونه اولیه این روبات رونمایی شده است.

amir

این روبات در سه کشور فرانسه، هلند و انگلیس در اختیار سالمندان قرار خواهد گرفت تا نیازهای آنها را سنجیده سپس وارد محیط خانگی شده و در اختیار سالمندان بیشتری برای برآورده کردن نیازهای آنها قرار بگیرد. 

دکتر امیرعبداللهیان در این رابطه می گوید:« هدف از این پروژه را می توان تعامل بین انسان و روبات دانست و به تاثیراتی که روبات ها بر جنبه های مختلف احساسات انسان ها دارند، پرداخته می شود تا بتوان با کمک این روش به بهبود زندگی سالمندان پرداخت. »

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا