محققان و دانشگاهیان کشور از جهاددانشگاهی ذهنیت خوبی دارند

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایسنا، سول نیکخواه بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با گذشت زمان که بیشتر نیازهای کشور به صورت کارهای عملی و فیزیکی بود خلاء یک جهاد فکری در کشور احساس شد و جهاددانشگاهی توانست این خلاء را پر نماید.

وی با اشاره به نیاز کشور و جامعه به گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها برای رسیدن به خوداتکایی اظهار کرد: قطعا از ضروریات بود که برای ایجاد فکر و حرکت نو، نیروی جوان و مغزهای دانش ­آموخته در کنار هم زیر یک پرچم جمع شوند تا حرکتی به سوی توسعه در کشور صورت گیرد که جهاددانشگاهی این بستر را فراهم کرده است.

محقق عضو شبکه پژوهش فن‌آوری گیاهان دارویی اردبیل خاطرنشان کرد: در استان اردبیل، نبود مرکزی برای تحقیقات گیاهان دارویی بیشتر احساس می‌­شد که جهاددانشگاهی واحد اردبیل با ایجاد مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی، حرکتی در راستای خدمات پژوهشی و تحقیقاتی این گیاهان انجام داد و در حال حاضر با حضور شرکت­های فناور در این مرکز، شاهد موفقیت آن در این عرصه هستیم.

نیکخواه بهرامی، حرکت به سوی اقتصاد دانش­ بنیان و تجاری ­سازی را ضروری خواند و تصریح کرد:  در این راستا باید تیم­های محقق در راستای هم حرکت کنند تا با بهره‌گیری از یافته ها، پژوهش ها و توانایی‌های بالقوه، فعالیت­های علمی روز افزون داشته و آن را تبدیل به ثروت کنند.

وی اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی که یکی از نهادهای ارزشمند کشور و استان اردبیل است مسؤولان و دستگاه­های اجرایی استان به خصوص در حوزه بازرگانی و تجاری­‌سازی، باید مشارکت و حمایت کنند تا با حل مشکلات محققین این حوزه، محصولات پژوهشها و تحقیقات در بازارهای جهانی تجاری سازی شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا