مصرف لبنیات پرچرب خطر سکته را افزایش نمی دهد

به گزارش سیناپرس به نقل از خبرگزاری ایرنا، این یافته ها با هشدارهای قبلی مبنی بر اینکه محصولات لبنی پرچرب به دلیل داشتن مقدار زیاد چربی اشباع، برای سلامتی مضر هستند، در تناقض است.

گفته می شود که مصرف بسیار زیاد چربی اشباع موجب ساخت کلسترول می شود که می تواند به حمله قلبی یا سکته مغزی منجر شود.

اما گروهی از پژوهشگران از جمله محققان دانشگاه ردینگ در یک آنالیز گسترده نتیجه گرفتند که فراورده های لبنی 'تاثیر خنثی' بر سلامت انسان دارند و موجب افزایش چربی خون و کلسترول ال.دی.ال نمی شوند.

این مطالعات که در آن داده های مربوط به 938 هزار و 465 نفر بررسی شده است، نشان می دهد که حتی ممکن است فراورده های تخمیری لبنی بطور بالقوه خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را اندکی کاهش دهند.

این مقاله که در مجله European Journal of Epidemiology منتشر شد.
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا