گام مهم جهاد دانشگاهی در حوزه توسعه اینترت نسل پنجم

سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در خصوص اینترنت نسل پنجم با دومین اپراتور تلفن همراه کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش سیناپرس؛ دکتر حبیب‌الله اصغری رئیس جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری ایرانسل و سازمان جهاد دانشگاهی که امروز در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد، راجع به دستاوردهای جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر در حوزه مخابرات و ماشین‌های الکتریکی متمرکز شده و فعالیت‌های زیادی را انجام داده است که از میان آنها می‌توان به ساخت آنتن‌های مخابراتی اشاره کرد.

 وی ادامه داد: ما در همکاری با نیروی دریایی، کارهای آنتنی انجام داده‌ایم و آنتن‌های VLF (این باند فرکانسی بیشتر برای ارتباط با زیر آب استفاده می شود و کاربرد نظامی دارد) که در دنیا از جمله در کشورهای آمریکا و استرالیا کاربرد فراوان دارد، ساخته‌ایم که این امکان را فراهم می‌کند که تا عمق بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر زیر آب‌های خلیج فارس برود و پوشش دهد. 

دکتر اصغری افزود: ما به سفارش نهادهای امنیتی، سامانه‌های کنترل دستی ساختیم که هم اکنون در سازمان‌های عمومی و خصوصی متعدد وجود دارد. 

وی با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در حوزه صنایع دفاعی خاطرنشان کرد: پیشرانه‌های صنایع دفاعی ساخت جهاد سال‌ها است به سازمان‌های مربوط سرویس می‌دهد. 

در ادامه این مراسم، دکتر بیژن عباسی آرند مدیر عامل شرکت ایرانسل گفت: ایرانسل، اپراتور دوم کشور، قریب به ۱۰ سال است که شکل گرفته است. با شکل‌گیری ایرانسل، بازار از حالت انحصاری خارج شد و به یک بازار رقابتی تبدیل شد. این رقابت منجر به این شد که حوزه ICT کشور رشد جدی پیدا کند و همچنین سیم‌کارت تلفن‌های همراه از یک کالای لوکس به یک کالای مصرفی تبدیل شوند. 

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی به ویژه جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در حوزه ارتباطات حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.  مطمئنا میتوان قدم‌های خوبی در این زمینه برداشت تا ظرفیت‌های زیادی را در کمک به جهاد توسعه داد. 

عباسی با بیان اینکه دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز ظرفیت‌های خوبی دارد، افزود: حمایت از پایان‌نامه‌های ارشد و دکتری دانشگاهی از برنامه‌های ما است. 

وی در خصوص حمایت از پژوهشگران اظهار کرد: ما با صندوق حمایت از پژوهشگران که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مرتبط است اضافه کرد: ما تفاهم‌نامه‌هایی را با این صندوق امضا کرده‌ایم و قصد داریم از پژوهشگران جوان حمایت کنیم.‌در خصوص به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز در شرایطی هستیم که تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ما همکار هستند و قصد داریم یک فرآیند کارآموزی برای آنها ایجاد کنیم. همچنین بورسیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی از اهداف ماست تا این افراد جذب ایرانسل شوند. 

مدیرعامل شرکت ایرانسل خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم در حوزه‌های تحقیقاتی دانش بنیان همکاری با جهاد دانشگاهی را افزایش دهیم. 

مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت ایرانسل با هدف بومی سازی ساخت تجهیزات تلکام؛ تولید مشترک آنتن‌های بی تی اس 16باند هیبریدG5 و سایر تجهیزات مخابراتی؛ همکاری در جهت شناسایی و جذب دانشجویان نخبه حوزه مخابرات و حمایت از پایان نامه های ارشد و دکتری برگزار شد و در حاشیه مراسم، روسای این سازمان‌ها از آزمایشگاه‌ها و امکانات تحقیقاتی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بازدید کردند. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا