ارائه نیازهای فناورانه ۵کشور خارجی در نمایشگاه هفته پژوهش

معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به بخش (تستا) در هفته پژوهش گفت: این دوره از تستا ۵ کشور خارجی نیازهای فناورانه شان را در حضور دانش بنیاهای ایرانی مطرح می کنند.

پیمان صالحی امروز در نشست خبری دهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت که در محل معاونت علمی برگزار شد، اظهار داشت: در این دوره از نمایشگاه، دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، تستا، پژوهشگاه‌ها، مراکز رشد و غیره با نمایشگاه هفته پژوهش همکاری می‌کنند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۵ آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می‌شود، گفت: ما قصد داریم بزرگترین نمایشگاه تاریخ را برگزار کنیم.

معاون پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: براساس برنامه ریزی ها ۲۷ دانشگاه، ۳۴ پارک علم و فناوری، ۱۳ پژوهشگاه، ۵ مرکز رشد حضور دارند.

صالحی با بیان اینکه قرار است از ۳۰ فناوری منتخب که دستاورد یک سال اخیر بوده و پیچیدگی فناوری متوسط به بالا دارد، رونمایی کنیم، گفت: برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی، حضور ۲۸ تشکل و انجمن علمی دانشجویی، حضور ۱۰ دستگاه و شرکت در نمایشگاه تستا از برنامه‌های این دوره از نمایشگاه هفته پژوهش به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: اولین دوره بین المللی تستا با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در رفع نیازهای پژوهش و فناوری برگزار می‌شود و از ۵ کشور در تستا حضور می‌یابند.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: پیش بینی شده کشورهای ونزوئلا، ارمنستان، ازبکستان، عراق و افغانستان در تستا حضور یابند و نیازهای فناورانه خود را در حضور شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها مطرح کنند. تنها تفاوت نمایشگاه هفته پژوهش در بخش تستا بوده که در سطح بین المللی برگزار می‌شود.

صالحی افزود: دعوت ۱۲ تیم از ۵ کشور به منظور ارائه نیازمندی‌های فناورانه، تناظر یابی میان نیازمندی‌ها و فناوران کشور جهت تسهیل در بهم رسانی میان آنها از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بناست امضای قرارداد سه هزار و ۹۹۳ میلیارد ریالی با دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها منعقد شود.

به گفته صالحی پیش بینی شده که شرایط بازدید دانش آموزان از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری انجام گیرد.

معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به قراردادهای سال گذشته در هفته پژوهش تصریح کرد: میزان ۱۰ هزار و ۳۸۰ قرارداد ارتباط با صنعت به میزان ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در بیست و دومین نمایشگاه هفته پژوهش منعقد شد که این بی سابقه بوده است. البته که ما سعی داریم ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیشتر و منطقی‌تر شود.

وی افزود: در صدد هستیم در قالب این نمایشگاه برنامه‌هایی داشته باشیم که بیشتر از ظرفیت قانون طرح جهش بهره ببریم. در ماده 13 این قانون مواردی ذکر شده که می‌توانیم از ظرفیت های قانونی آن بهره مند شویم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا