ساخت دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک با یک سوم قیمت نمونه خارجی

مهندسان سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در راستای نامگذاری سال جدید با عنوان “جهش تولید با مشارکت مردم”، با هدف تجهیز و ارتقای سطح آموزش های فنی و تخصصی، دستگاه آموزشی الکتروهیدرولیک را مطابق با نیاز کشور بومی سازی کردند.

دکتر محسن مردانی رییس سازمان با اعلام این خبر گفت: مهندسان سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با طراحی و تولید این دستگاه کمک آموزشی که شبیه سازی نمونه خارجی آن با کیفیت و دقت به مراتب بالاتر است، موفق شدند نیاز داخلی را به خصوص در حوزه پژوهش و آموزش تخصصی، مرتفع سازند و از خروج ارز جلوگیری کنند.

وی با اشاره به قیمت پایین محصول تولیدشده نسبت به نمونه خارجی آن، گفت: قیمت تمام شده‌ این محصول در کشور حدود یک سوم هزینه وارداتی آن و معادل ۱۴ هزار یورو است که رقمی بسیار بصرفه بوده است و از طرفی با تجاری سازی محصول در جهاد دانشگاهی، ارزش افزوده‌ای قابل توجه به واسطه آموزش حاصل می شود.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در ادامه خودکفایی در تامین تجهیزات آموزشی و تولید محصول با کیفیت عالی، را نشان از توانمندی مهندسان این سازمان دانست و افزود: عدم امکان دسترسی به تجهیزات آموزشی های عملی و فنی مهندسی و قیمت های بسیار زیاد خرید این محصولات از شرکت های انحصاری خارج از کشور، همچنین توانمندی بالقوه متخصصان در پژوهش و طراحی سیستم‌ها و ساخت مهندسی دستگاه ها ما را بر آن داشت تا با بهره گیری از توان داخلی، به خودکفایی در این زمینه نائل آییم.

گروه آموزشی اتوماسیون صنعتی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را در سازمان آغاز کرده و با آموزش‌های تئوری و عملی در حوزه‌های مختلف پنوماتیک و هیدرولیک متخصصان بسیاری را در زمینه‌های تخصص فنی تربیت کرده است. دستگاه مذکور نیز با سفارش متخصصان این حوزه و همکاری پژوهشگران سازمان توسط تیم تخصصی مرکز مهندسی ساخت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، طراحی، پیاده سازی و شبیه سازی شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا