طرح حامیم ویژه دانشجویان بین الملل علوم پزشکی برگزار می شود

حجت الاسلام والمسلمین سید مجید سید قریشی با اشاره به اهداف اجرایی طرح ضیافت اندیشه دانشجویی (حامیم) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: باعث افتخار ماست که در قالب این فضا در خدمت دانشجویان بین الملل دانشگاه خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت بیانیه گام دوم توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برنامه های مختلف این طرح با محوریت بیانیه گام دوم طراحی شده و هدف کلان این برنامه ها نیز ترویج آرمان، ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی طلوع خورشید ولایت عظمی تعیین شده است.

سید قریشی گفت: در راستای حضور عالمانه در فضای دانشگاه و با هدف رشد ارزش های اخلاقی و معنوی و ارتقای بینش فرهنگی سیاسی دانشجویان و همچنین با توجه به فضاسازی غلط و انواع هجمه های روانی که دشمنان اسلام و ایران علیه کشورمان ایجاد کرده اند، به منظور تبیین این مسائل و آشنایی دانشجویان بین الملل با حقایق آئین و مذهب و تاریخ ایران، اقدام به برگزاری طرح حامیم ویژه دانشجویان بین الملل دانشگاه کرده ایم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این طرح به مدت دو هفته و به صورت حضوری و مجازی اجرا می شود. حدود ۸۰ دانشجو ثبت نام کرده و در طرح حاضر خواهند بود. همچنین با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته، دانشجویان حاضر در طرح، قادر به گذراندن چهار واحد دانشگاهی مربوط به دروس معارف خود، خواهند بود.

وی گفت: در این طرح از اساتید مطرح کشوری استفاده می شود و کلاس ها به دو زبان انگلیسی و عربی تدریس می شود. قالب کلی ملیت دانشجویان از کشورهایی نظیر عراق، پاکستان، نیجریه، لبنان، افغانستان، کشمیر و هندوستان است.

سید قریشی اظهار داشت: کلاس های حضوری این طرح به صورت اردویی و با هدف آشنایی با مباحثی نظیر؛ دستاوردهای پزشکی ایران، امام شناسی، ایران شناسی، استکبار ستیزی، تقریب مذاهب، تمدن اسلامی، سواد رسانه، مکتب سلیمانی، مهدویت بوده و طی آن دانشجویان با حضور در کلاس های معارف، از اماکن مذهبی و تاریخی و علمی در قالب اردو بازدید می کنند.

وی گفت: سعی بر آن است تا مباحثی که قرار به تدریس آن در کلاس حضوری است به جای محیط کلاس دانشگاهی، در محیط هایی مرتبط با آن مبحث و در قالب اردو تدریس شود. به عنوان مثال سعی می شود که مبحث «امام شناسی» از درس انقلاب اسلامی در حسینیه جماران و طی بازدید از این مکان، بیان شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: شیوه کلاس ها به صورت گفتمان دو طرفه بوده و در راستای پاسخ به شبهات سیاسی و مذهبی دانشجویان خواهد بود.

وی گفت: برخی از مباحثی که بصورت ترکیبی در قالب دروس ارائه می شود، عبارتند از؛ روشنگری و تبیین مباحث سیاسی و مذهبی و تاریخی، سواد رسانه و اهمیت آن، تشریح تمدن اسلامی، تقریب مذاهب (وحدت اسلامی)، جایگاه خانواده و نقش زن در غرب و مباحث پوشش اسلامی، تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی و … .

سید قریشی اظهار داشت: جا دارد از تمام عوامل و دست اندرکاران این طرح و همچنین به طور ویژه از معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، قدردانی کنم. امیدواریم این طرح موجب ارتقای سطح علمی و اخلاقی دانشجویان بین الملل و آشنایی هرچه بیشتر این دانشجویان از ایران اسلامی شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا