هابل دورترین ستاره کشف شده را رویت کرد

ستارگان جهان هستی به تعداد نامحدودی هستند ولی انسان توانایی مشاهده تعداد محدودی از آن‌ها را با کمک چشمان غیرمسلح دارد. این میزان به‌واسطه استفاده از تجهیزات ویژه می‌تواند افزایش پیدا کند ولی همچنان محدودیت‌های فراوانی در مقابل انسان‌ها وجود دارد.

این امر موجب شده است تا دانشمندان به فکر راهکار ویژه‌ای بیفتند که بر اساس آن از منظومه‌ها و ستاره‌های دوردست به‌عنوان یک ذره‌بین جهت بزرگ‌نمایی ستاره‌های دوردست استفاده می‌شود. این امر موجب شده است تا دانشمندان بتوانند با استفاده از تلسکوپ هابل به دستاوردهای جدیدی دست پیدا کنند که پیش‌ازاین غیرقابل دسترسی بوده است.

دستاورد یاد شده، کشف یک ستاره بسیار دوردست است که با نام نجومی MACS J1149 2223 Lensed Star 1 شناخته می‌شود ولی دانشمندان آن را ایکاروس می‌نامند. این ستاره در خوشه کهکشانی ایکاروس قرار دارد که در فاصله 5 میلیارد سال نوری با زمین قرارگرفته است. برای درک بهتر و دقیق‌تر فاصله ستاره ایکاروس با زمین باید بدانید که ایکاروس یا MACS J1149 2223 Lensed Star 1 به‌قدری از ما دور است که رسیدن نور آن به زمین، 9 میلیارد سال نوری طول می‌کشد.

این یافته بزرگ توسط دانشمندان سازمان ناسا و دانشمندان سازمان فضایی اروپا انجام‌شده است و می‌تواند دروازه‌ای جدید برای یافتن سیاره‌ها و ستاره‌های دوردست را پیش روی دانشمندان علم نجوم باز کند.

منبع: Cnet

ترجمه: احمد محمدحسینی

No tags for this post.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. کشف و دست آورد بسیار بزرگی است هم برای ناسا و هم برای تمام افراد علاقه مند و فعال در نجوم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا