ساخت باغ معلق در دانشگاه سوئیس

به گزارش سیناپرس، تیمی از متخصصین دانشگاه زوریخ با رویکردی جدید از طراحی و ساخت هوشمند، پروژه احداث یک باغ معلق را اجرا می کنند که نشان می دهد سازه های آینده به چه شکل ساخته می شوند.

این پروژه به نوعی از باغ های معلق باستانی بابل الهام گرفته شده و به همین دلیل با نام ملکه بابلی یعنی سمیرامیس شهرت دارد. این طرح در سال ۲۰۱۹  آغاز شده و ماحصل یک همکاری بین انسان و طراحان هوش مصنوعی است. ایده کلی این اثر توسط  استادان معماری این دانشگاه یعنی فابیو گرامازیو و ماتیاس کوهلر ارائه شده و طرح نهایی این پروژه نیز با قرار دادن الزامات اولیه مانند اندازه، ضرورت آبیاری و سبک ساخت، از طریق مجموعه ای از مدل های کامپیوتری و الگوریتم های یادگیری ماشین به دست آمد.

گفته می شود در طول فرآیند طراحی، تیم اجرایی ممکن است موقعیت یکی از غلاف ‌های بزرگی را که ساختار این باغ را تشکیل می‌ دهد، تغییر داده یا چیدمان پانل ‌های تشکیل دهنده سطح آن را عوض کنند. به گزارش سیناپرس،نرم‌ افزاری که توسط این تیم تحقیقاتی ایجاد شده، با کمک هوش مصنوعی بلافاصله هندسه ساختار کلی و سایر پانل‌ها را برای تطبیق با این تغییرات تنظیم کرده و مطمئن می ‌شود که بنا همچنان وزن خود را تحمل کرده و ایستا خواهد ماند.

پروفسور کوهلر در این رابطه اعلام کرد: مدل کامپیوتری ایجاد شده، به ما امکان می دهد روند طراحی مرسوم را معکوس و محدوده طراحی کامل یک پروژه را بررسی کنیم. پس از رسیدن به طراحی نهایی، ساخت و ساز توسط یک تیم انسانی دیگری انجام می شود. به گزارش سیناپرس،در نهایت مجموعه ای از چهار بازوی روباتیک ، چندین قطعه سنگین از بخش های سازه را در جای خود نگه داشته و در خاتمه روبات ها این طرح ها را اجرا خواهند کرد.

در حال حاضر باغ معلق سوئیسی  سمیرامیس، در حال ساخت در کارگاه ویژه دانشگاه بوده و سپس قطعه قطعه به محل نصب نهایی خود ارسال می شود. این باغ باید در این محل به طور کامل مونتاژ شده و در بهار آماده پذیرش خاک و بذر آینده باشد. پیش بینی می شود اثر ایجاد شده طی همکاری روبات ها، هوش مصنوعی و انسان، به یکی از جاذبه های گردشگری سوئیس مبدل شده و شهرت قابل توجهی پیدا کند.

مترجم: زهرا همراز
منبع: techcrunch
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا