تمدید مهلت ارسال ایده به دهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

ثبت‌نام و ارسال ایده‌ها برای دهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۵ (ساعت ۲۴) تمدید شد و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و ارسال ایده‌های خود به تارنمای رسمی جشنواره به نشانی www.ysf-persia.com مراجعه کنند.

به گزارش سیناپرس، دهمین دوره جشنواره «اندیشمندان و دانشمندان جوان» فرصتی برای ایده‌پردازان خلاق، محققان جوان و فعالان حوزه نوآوری فراهم می‌کند تا ایده‌های خود را در مسیر تجاری‌سازی و تولید محصولات دانش‌بنیان قرار دهند.

این جشنواره با هدف شناسایی ایده‌های نو، ایجاد پیوند میان علم و فناوری و حمایت از راه‌حل‌های نوآورانه در حوزه علوم پایه و فناوری‌های نوین برگزار می‌شود.

این رویداد با حمایت بنیاد علم و فناوری جمیلی و به‌عنوان بخشی از برنامه‌های رسمی هفته ملی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور برگزار خواهد شد.

«نوآوران نسل آینده»؛ بخش ویژه دهمین جشنواره

در دهمین دوره جشنواره، بخش ویژه «نوآوران نسل آینده» با تمرکز بر جوانان ۱۴ تا ۲۳ سال به این رویداد اضافه شده است. این بخش با هدف شناسایی ظرفیت‌های خلاق نسل جدید، حمایت از ایده‌های نوآورانه و فراهم‌کردن بستر رشد و شکوفایی استعدادهای جوان طراحی شده است.

بر اساس فراخوان جشنواره، ایده‌پردازان می‌توانند به‌صورت فردی یا گروهی در این رویداد شرکت کنند. همچنین کسب‌وکارهای نوپا شامل استارتاپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های خلاق و نیز اعضای هیئت علمی علوم پایه در قالب بخش «استاد نمونه جوان» امکان حضور در جشنواره را دارند.

بازه سنی ایده‌پرداز مسئول برای ثبت‌نام در جشنواره ۱۸ تا ۴۴ سال اعلام شده است و در بخش ویژه «نوآوران نسل آینده»، افراد ۱۴ تا ۲۳ سال نیز امکان شرکت خواهند داشت.

جوایز میلیاردی برای برگزیدگان

در بخش «کسب‌وکار نوپا»، برای تیم اول ۱۰ میلیارد ریال، تیم دوم ۷ میلیارد ریال، تیم سوم ۶ میلیارد ریال و تیم چهارم ۵ میلیارد ریال اعتبار حمایتی در نظر گرفته شده است.

در بخش «ایده‌پردازان» نیز ۱۰ اعتبار حمایتی سه میلیارد ریالی و ۲ اعتبار پژوهشی پنج میلیارد ریالی اختصاص خواهد یافت.

همچنین در بخش «استاد نمونه جوان»، ۱۰ جایزه ۶۰۰ میلیون ریالی برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است.

بر اساس فراخوان دهمین جشنواره، در بخش ویژه «نوآوران نسل آینده» نیز ۲۰ درصد افزایش اعتبار حمایتی بخش بین‌الملل پیش‌بینی شده است.

گفتنی است، دهمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در آذرماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا