مانور منطقه ای زلزله در فارس برگزار می‌شود

نشست هماهنگی مانور بزرگ منطقه ای صبح امروز 27 تیرماه با محوریت جمعیت هلال احمر فارس در ساختمان مرکزی این جمعیت و با حضور دستگاه های عضو مدیریت بحران برگزار شد.

به گزارش سینا پرس فارس به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ حسین درویشی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس در جمع اعضای ستاد مدیریت بحران فارس اظهار کرد: جمعیت هلال احمر کشور در نظر دارد در مناطق نه گانه به صورت منطقه ای، به منظور ایجاد هماهنگی بین بخشی و تبیین شرح وظایف دستگاه های مرتبط با ستاد مدیریت بحران و تمرین جهت آمادگی در برابر زلزله، مانور منطقه ای با حضور سه استان معین برگزار نماید.

حسین درویشی با اشاره به اینکه استان فارس به عنوان یکی از مناطق نه گانه در نظر گرفته شده ادامه داد: این مانور چند منظوره در مرداد ماه سال جاری با مشارکت استان های هرمزگان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در فارس برگزار خواهد شد.

درویشی گفت: مدیریت بحران مبتنی بر جامعه و مردم است و جمعیت هلال احمر بدون نقش آفرینی موثر دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران در این زمینه موفق نخواهد بود.

وی نیل به ادبیات مشترک، هماهنگی، همزبانی و همدلی در بین اعضای ستاد مدیریت بحران از طریق مباحث نظری و تمرین های عملی در زمان آرامش را یکی از رموز اصلی موفقیت در زمان وقوع بحران دانست.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان فارس نیز در این نشست به تشریح نحوه حضور و نوع فعالیت دستگاه های عضو مدیریت بحران پرداخت و بیان کرد: جمعیت هلال احمر در دو محور جستجو و نجات و اسکان اضطراری مدیریت برگزاری این مانور را بر عهده خواهد داشت.

مهدی خوبیار از دستگاه های عضو مدیریت بحران خواست تا سناریوهای خود را جهت حضور در مانور بزرگ منطقه ای امداد و نجات برای نشست آتی به همراه داشته باشند.

در ادامه این نشست مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس با تاکید بر پیشگیری از بحران در حوادث و همکاری مطلوب تمامی دستگاه ها در مانور بزرگ منطقه ای به میزبانی این استان، اظهار کرد: پس از برگزاری مانور، دستگاه های مرتبط با ستاد مدیریت بحران بر حسب نحوه حضور و عملکرد، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

خلیل عبدالهی افزود: امکان سنجی تجهیزات و امکانات و مشخص شدن ضعف های عملیاتی، تقویت حس همکاری و مشارکت اعضاء و برنامه ریزی مستمر بر پایه تحلیل واقعی برای مقابله با بحران از جمله اهداف برگزاری این مانورهاست.

عبدالهی به نیاز سنجی اعتبارات دستگاه های متولی مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: افزایش میزان آمادگی اعضای ستاد بحران و سرعت پاسخگویی در زمان وقوع حوادث از مزایای برگزاری اینگونه مانورها است.

در پایان این نشست نمایندگان دستگاه های عضو مدیریت بحران به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا