ناسا عکس روز خود از سطح مریخ را منتشر کرد

 ناسا به عنوان عکس روز خود تصویر ثبت شده از سطح مریخ را منتشر کرده است.در این تصویر تپه‌های شن و ماسه در سراسر سطح بیابانی این سیاره وجود دارد." مدارگرد شناسایی مریخ"( Mars Reconnaissance Orbiter) توسط دوربین " های‌رایز"( HiRISE) خود این عکس را گرفته است.

دوربین های‌رایز این کاوشگر یک دوربین عکاسی با قابلیت‌های بسیار بالا است که مدارگرد شناسایی مریخ به آن مجهز است.وزن دوربین ۶۵ کیلوگرم بوده و و با هزینهٔ ۴۰ میلیون دلار ساخته شده است.این دوربین به محققان کمک می‌کند که اشیا کوچک سیاره سرخ را مشاهده و مطالعه کنند.مدارگرد شناسایی مریخ یک فضاپیمای چندمنظوره ناسا است که برای شناسایی و اکتشاف مریخ از روی مدار، طراحی شده است.

این کاوشگر شامل یک دسته از ابزارهای علمی از قبیل دوربین‌ها، طیف‌سنج‌ها و رادارها است که برای کاوش زمین‌چهره‌ها، چینه‌شناسی، کانی‌ها، و یخ مریخ تعبیه شده‌اند و این ابزارها با نشان‌دادن چگونگی وضع هوای روزانه و سطوح، عوامل بالقوه سطوح فرود و میزبانی ارتباطات جدید از راه دور، راه را برای فضاپیماهای آینده باز می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا