ممنوعیت شرکت دارندگان مدارک ارشد و دکترا در آزمون کارشناسی به پزشکی

بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت،‌ شرکت دارندگان مدارک «ارشد و دکترا» در آزمون کارشناسی به پزشکی ممنوع است.

به گزارش سیناپرس، در پی طرح برخی پرسش‌ها درباره دفترچه راهنمای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی به پزشکی، موضوع در جلسه ۹۸ مورخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی مطرح شد و پس از بحث و بررسی، تصمیمات قبلی شورای معین در جلسات ۳۰۹ مورخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ و ۳۲۱ مورخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

بر اساس این مصوبه، شرکت داوطلبان دارای مدارک تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D.) در آزمون ورودی کارشناسی به پزشکی، ممنوع است.

همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موظفند پیش از ثبت‌نام در آزمون، به‌صورت قطعی از تحصیل انصراف داده و تسویه‌حساب کنند.
 

بر این اساس دانش‌آموختگان کلیه رشته‌ها در مقاطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته مجاز به شرکت در این آزمون هستند. همچنین دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی، مشروط به ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۵ می‌توانند در آزمون شرکت کنند. این گواهی باید در زمان ثبت‌نام اسکن و در سامانه ثبت‌نام بارگذاری شود.

به نقل از ایسنا، چنانچه دانشجوی نیمسال آخر به هر دلیل تا تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۵ فارغ‌التحصیل نشود، پس از اعلام نتایج، قبولی وی لغو خواهد شد.

زمان برگزاری آزمون لیسانس به پزشکی روز پنجشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۵ خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا