تدوین سند ملی امنیت غذایی در فارس وارد فاز اجرایی شد

اولین جلسه تدوین سند ملی امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا استان فارس امروز، 24 آبان ماه با هدف بررسی تأمین امنیت غذایی، ارتقای شاخص‌های تغذیه‌ای و اطمینان از ایمنی غذا در سالن اجتماعات اداره کل استاندارد فارس برگزار شد.

مدیرکل استاندارد استان فارس در این جلسه با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و سلامت تغذیه‌ای در جامعه گفت: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار است. امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی به شمار می‌رود و از جنبه های مهم امنیت ملی کشور محسوب می‌شود.

علی عزیزی افزود: امنیت غذایی زمانی محقق می شود که همه مردم همواره به غذای کافی، سالم و مغذی برای داشتن یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند.

وی ادامه داد: بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن می تواند پیامدهای گسترده‌ای برای جامعه در پی داشته باشد و سلامت عمومی را با تهدیدهای جدی روبه‌رو کند.

به گزارش سینا، در ادامه جلسه کارشناسان و متخصصان با تحلیل و بررسی شرایط کنونی استان در زمینه تولید، توزیع و مصرف غذا، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. پیشبرد اهداف توسعه پایدار و مقابله با چالش‌های موجود در حوزه امنیت غذایی و تغذیه‌ای در استان از اهداف اصلی این سند محسوب می شود.

در این جلسه، ضمن مرور جزء به جزء شیوه نامه سند، اهداف کلی آن مورد اشاره و بحث قرار گرفت. فعال‌سازی کارتابل تدوین دستگاه‌های مرتبط، مشارکت و هم افزایی در ترویج و نشر مطالب مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، همکاری در استانداردسازی فرآورده‌های خرما با توجه به مشکلات موجود و کمبود زیرساخت‌ها در استان و همچنین تلاش برای ترویج فرهنگ مصرف نان کامل از جمله مباحث مطرح شده در این کمیته بود.

در پایان مقرر گردید اعضا ضمن معرفی نماینده ثابت مطابق شیوه نامه در جلسات حضور فعال داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا