کاهش مصرف داروهای آنتی بیوتیک تا سال ۲۰۲۰ میلادی

دولت ژاپن اعلام کرد: برنامهای برای کاهش مصرف داروهای آنتی بیوتیک در این کشور و رساندن آن به دو سوم سطح فعلی تا سال ۲۰۲۰ در نظر گرفته شده تا با باکتریهای مقاوم به آنتی بیوتیک مقابله کنند.
این اقدام دولت ژاپن به دنبال تصمیم سال گذشته سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیکی مطرح شده است.
تعداد مرگ و میرهای ناشی از باکتریهای مقاوم به آنتی بیوتیک در سراسر جهان در سال ۲۰۱۳ به ۷۰۰ هزار تن رسیده و برآوردها حاکی از آن است درصورتیکه اقدام مناسبی در نظر گرفته نشود این رقم در سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیون تن افزایش یابد.
به گزارش ایسنا، دولت ژاپن بر اساس این تصمیم دستورالعملهایی را در رابطه با مصرف صحیح داروهای آنتی بیوتیک، ارتقاء شناخت عموم افراد از این موضوع و انجام تحقیقات بیشتر در مورد مصرف آنتی بیوتیکها در مراکز نگهداری سالمندان ارائه خواهد کرد.





