۱۴۰۰هکتار ازاراضی ملی خوزستان رفع تصرف شد

مجید افراخته شنبه شب در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه پرونده های زمین خواری فوری و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار می گیرد اظهارکرد: با همکاری ادارات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان شوش یکهزار و ۳۰۰ هکتار زمین در بخش شاوور از دست زمین خواران منطقه آزاد شد.
وی گفت:در این رابطه هفت زمین خوار نیز دستگیر شدند ضمن اینکه دستور قطع انشعاب آب و برق و نیز تخریب حصار این اراضی ملی صادر شده است.
افراخته با بیان اینکه زمین خواران در این اراضی اقدام به کشت گندم کرده بودند افزود: پرونده این زمین خواری هفتم بهمن ماه امسال در دستگاه قضایی شهرستان شوش رسیدگی می شود.
رئیس دادگاه عمومی بخش شاوور همچنین از شناسایی و آزاد سازی ۱۰۰ هکتار دیگر از اراضی ملی در محدوده این بخش که از سوی زمین خواران مصادره شده بود خبر داد و گفت:شش هزار مترمربع زمین مسکونی نیز در این رابطه در بخش شاوور شوش شناسایی شده است.
وی گفت:دستگاه قضایی با افرادی که اراضی ملی را تصرف و اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز نموده اند برخورد کرده و ساخت و ساز غیر قانونی را تخریب خواهد کرد.
شهرستان شوش با ۲۱۰ هزار نفر جمعیت و ۲۲۰ روستا در شمال خوزستان واقع است.
شهر شوش ۱۱۰ کیلومتر با اهواز مرکز استان خوزستان فاصله دارد.





