سرعین رنگ نارنجی به‌خود گرفت

به گزارش سیناپرس اردبیل، علی محمدیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جمع خبرنگاران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.
وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز ۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۱۹ واکسن بوده است که از این تعداد ۹۶۶ هزار و ۲۰۱ واکسن مربوط به نوبت اول،۸۵۲ هزار و ۷۷۲ واکسن مربوط به نوبت دوم و ۳۹۵ هزار و ۶۴۶ واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.
محمدیان با بیان اینکه همچنین ۱۰ بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل ۵۳ نفر است که از این تعداد ۱۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان سرعین در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های بیله سوار، گرمی، اصلاندوز، نمین، نیر و کوثر در وضعیت زرد و شهرستان‌های پارس‌آباد، مشگین‌شهر و خلخال در وضعیت آبی قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا