آموزش های مهارتی در توسعه گردشگری چه نقشی دارند

 گفتنی است این کارگروه از دومین سلسله وبینارهای پیش سمپوزیوم در سمپوزیم ملی یکصد سال گردشگری ایران است.

دومین سلسله وبینارهای پیش سمپوزیوم در سمپوزیم ملی یکصد سال گردشگری ایران با عنوان «نقش آموزش های مهارتی در توسعه گردشگری» با نگاهی به سیر تاریخیدر قالب کارگروهی با همین عنوان برگزار می شود.

گفتنی است؛ دکتر مرتضی شریفی، عضو هیات علمی و معاون آموزشی دانشگاه فنی حرفه‌ای استان فارس میزبانی این کارگروه را بر عهده دارد. همچنین دکتر سید علی موسوی، مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور، دکتر صادق صالحی، دانشیار جامعه شناسی محیط زیست و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و دکتر قاسم سلیمانی دانشجویان مدیریت آموزش عالی دانشگاه شیراز سخنرانان این نشست مجازی هستند
بنا بر نظر دبیر کل سمپوزیم ملی یکصد سال گردشگری ایران از دستاوردهای این سمپوزیوم نیز مکتوب کردن این دستاوردها، تجربه‌ها و تاریخ شفاهی گردشگری است که می‌تواند چراغ راهی برای دولت جدید باشد که امیدواریم از متخصصان بیشتر بهره ببرد.
این نشست آنلاین روز شنبه سی ام مرداد ماه ساعت ١۶ الی ١٨ برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا