انسولین خوراکی در راه است
محیط اسیدی معده مهمترین معضل برای مصرف انسولین به صورت خوراکی است؛ چرا که باعث می شود پروتئین قبل از ورود به روده و جذب شدن توسط جریان خون، در معده ازبین برود.
محققان دانشگاه نیاگارا برای حل این معضل، ایده کپسوله کردن انسولین را مطرح کرده اند. در این روش از ذراتی به نام Cholestosome استفاده می شود که شبیه یک مخزن کوچک از جنس مولکول های چربی هستند. البته این روش با حامل های دارو از جنس چربی (لیپوزومی) متفاوت است.
مدلسازی رایانه ای نشان می دهد این محفظه ها در مقابل اسید معده کاملا مقاوم هستند و به طور کامل و دست نخورده وارد روده می شود. مرحله آخر ورود این ذرات میکروسکوپی به جریان خون و آزاد شدن هورمون انسولین است. با اندازه گیری PH مناسب و قدرت یونی در آزمایشگاه، انسولین مورد نیاز با حداکثر ماندگاری وارد بدن می شود.
به گزارش ایرنا از ساینس، این تیم تحقیقاتی در حال بهینه کردن روش موجود هستند و امیدوارند این محصول به زودی برای آزمایش های انسانی آماده شود.