کد خبر : 16400 یکشنبه 29 شهریور 1394 - 01:15:34
مصرف-میوه-میزان-زنده-ماندن-پس-از-سکته-قلبی-را-افزایش-می-دهد

مصرف میوه میزان زنده ماندن پس از سکته قلبی را افزایش می دهد

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند بر اساس تحقیقات جدید، با مصرف زیاد میوه‌ها پس از سکته قلبی می‌توان به‌طور قابل‌توجهی میزان زنده ماندن را افزایش داد.

 ماده شیمیایی موجود در توت‌فرنگی و سیب می‌تواند قلب را پس از سکته تقویت کند.

یافته‌های پزشکان دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد اگر این ماده شیمیایی بعد از حمله قلبی به بدن وارد شود، میزان آسیب وارد شده به ارگان‌های اصلی بدن را کاهش خواهد داد.
هنگامی که قلب بیشترین آسیب را در سکته تاب می‌آورد، با بازگشت جریان خون به ارگان‌ها آسیب به پایان می‌رسد. زمانی که جراحان لخته خون را پاک می‌کنند، خون و اکسیژن سریعاً به مغز و قلب برمی‌گردد که به این فرایند احیای مجدد جریان خون می‌گویند.

به گفته محققان با استفاده از این ماده شیمیایی که در میوه‌های روزانه مانند سیب و انگور و توت‌فرنگی یافت می‌شود، می‌توان به روند درمان قلب کمک کرد.

به گزارش سایت پزشکان ،محققین می گویند نباید ۲ تا ۳ واحد میوه را پشت سرهم در یک وعده مصرف کرد. توصیه این است میوه ها در بین وعده های غذایی مصرف شود به عنوان مثال بهتر است یک واحد میوه را در میان وعده صبح مصرف کرد و دو واحد دیگر را در میان وعده بعدازظهر و با لااقل دو ساعت فاصله از هم مصرف کرد .

کلید واژه ها: میوه سکته قلبی ماده شیمیایی
نظرات شما

[کد امنیتی جدید]