با خشکسالی در سالجاری مراقب کوچکترین جرقه ها در طبیعت باشیم

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، مهدی صفی خانی اظهار کرد: به واسطه کمبود بارندگی بهاره احتمال حریق های بیشتر به واسطه خشک شدن مرتع ها افزایش یافته است و کوچکترین جرقه ای می تواند منجر به حریق شود.
وی ادامه داد: اگر مراتع فقیر دچار حریق شود، اثر دوچندان بر روی زندگی زیستمندان منطقه و تغذیه گونه های جانوری دارد تا جایی که مجبوریم از تغذیه مصنوعی استفاده کنیم که از نظر ما کار مناسبی نیست اما به واسطه تجمع بالای گونه های جانوری برای گذران بحران ممکن است این کار را انجام دهیم.
وی تعلیف غیر مجاز دام ها در مراتع و مناطق حفاظت شده را از چالش های پیش روی محیط زیست استان دانست و افزود: با توجه به فقر مناطق در سال جاری نگران فشار دام و چرای خارج از ظرفیت مناطق هستیم که می طلبد از اکنون برای ترمیم پوشش گیاهی در فصول بعد اقدام شود.
گزارش:نفیسه پاکیزه





