فوت چهار تن در شبانه روز گذشته در همدان

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، چهار تن در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به دو هزار و 80مورد افزایش یافته است.

وی افزود:  تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته  ۱۷۴ مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش  سرپایی به عدد ۴۰ هزار و ۹۳۱ مورد و در بخش بستری به ۱۶ هزار و 639مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: ۵۲۳ مورد بوده که ۹۷ مورد در بخش عادی، ۱۳ مورد در بخش ICU و حال ۵۰ نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد 734مورد، بهار913، تویسرکان ۹۶۸،  رزن ۷۲۲، قروه درگزین 268مورد، فامنین ۲۹۹ مورد، کبودراهنگ ۹۷۵، ملایردو هزار و ۹۸۸، نهاوند دو هزار و170،  همدان شش هزار و212 مورد و خارج از استان 390مورد مثبت گزارش شده است.

گزارش: سحر فرامرزدوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا