وبینار توسعه پایدار گردشگری در کرمان برگزار می‌شود

 به دلیل زیر ساخت های فناوری، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایجاد شده در قرن بیست و یکم، پدیده گردشگری یک واقعیت اجتناب ناپذیر در رفتار و عمل انسان برای ارضای روح کنجکاوی او خواهد بود.

سفر به دیگر نقاط دنیا چه به صورت حقیقی و واقعی و چه به صورت مجازی، با انگیزه های مختلفی جزو ملزومات زندگی قرن بیست ویکم و شکل دهنده جریانی است که مرزهای ملی و بین المللی را درنوردیده، رویکردی فراتر از دولت و ملت خواهد داشت.

گردشگری به عنوان یکی از منابع در آمد و ایجاد اشتغال در سطح محلی می تواند رهیافتی برای توسعه اقتصادی باشد. گردشگری به خصوص در زمانی که سود فعالیت های دیگر بخش های اقتصادی در حال کاهش باشد، جایگزین مناسبی برای آنها و راهبردی برای توسعه است.

امروز صنعت گردشگری به اندازه ای در توسعه اقتصادی – اجتماعی کشورها اهمیت دارد که اقتصاددانان آن را «صادرات نامریی» نام نهاده اند.

صنعت توریسم از صنایعی است که در سال های اخیر به سرعت گسترش یافته و در ردیف یکی از بزرگ ترین منابع درآمد جهان در آمده است. همچنین باید افزود که چرخه عظیم مالی که به طور غیرمستقیم حول محور صنعت گردشگری می چرخد، به مراتب مهم تر از درآمدهای مستقیم بر اقتصاد جهانی تاثیر گذار است.

به توجه به ظرفیت های عظیم گردشگری در استان کرمان و تاکید و رویکرد دولت سیزدهم بر این مهم، مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی استان کرمان، وبینار «توسعه پایدار گردشگری» را در تاریخ هشتم اسفندماه با حضور دکتر رسولی منش، مدیر مرکز تحقیقات و نوآوری در توریسم دانشگاه تیلورز مالزی به عنوان مدرس را برگزار خواهد کرد.
وبینار «توسعه پایدار گردشگری» در تاریخ 8 اسفندماه سال جاری از ساعت 8.30 الی 11:30 برگزار و علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 32436855 و 03432436856 تماس گرفته و یا به آدرس کرمان، بلوار جمهوری، خیابان هزار و یکشب، نبش کوچه شماره 18، مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی استان کرمان مراجعه کنند.

یادآوری می گردد، در این وبینار که با ارائه گواهینامه شرکت در دوره برای شرکت کنندگان خواهد بود، ضمن تحلیل وضعیت صنعت گردشگری در ایران به نقش، کارکردهای آن و موانع و راهکارهای ایجاد صنعت گردشگری پایدار در ایران می پردازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا