راهکاری نوین برای تقویت سیستم ایمنی و دستگاه گوارش

شرکتی دانش‌بنیان، با تولید عصاره مخمر، راهکاری کارآمد برای تقویت سیستم ایمنی و ارتقای سلامت جسمی و روحی ارائه کرده است. این محصول با ترکیبات غنی از ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آمینه، پروتئین و فیبر، علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری سینا، امروزه متخصصین عرصه تغذیه، به این نتیجه رسیده‌اند که حفظ سلامت و افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل بیماری‌زا، نیازمند توجه ویژه به تغذیه مناسب و مصرف مکمل‌های غذایی است. از روش‌های مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی و حمایت از سلامت کلی بدن، استفاده از عصاره مخمر است. شرکت دانش‌بنیان «تالی ژن پارس»، به عنوان نخستین تولیدکننده عصاره مخمر در ایران، از سال 1392 این محصول را تحت نام عصاره مخمر تالی زایم به بازار عرضه کرده است. این عصاره که از سلول‌های مخمر ساکارومایسس سرویزیه استخراج می‌شود، به عنوان منبعی غنی از مواد مغذی و مؤثر در صنعت غذا و مکمل‌های غذایی شناخته می‌شود.

کیوان بهشتی مآل، مدیرعامل تالی ژن پارس، درخصوص تاریخچه و دستاوردهای این شرکت در حوزه زیست‌فناوری گفت: شرکت ما از سال 1390 با هدف توسعه علم و فناوری در ایران تأسیس شده و به تولید و فرآوری محصولات زیست‌فناوری، میکروبیولوژی و علوم زیستی پرداخته است.

وی با اشاره به محصول دانش‌بنیان «عصاره مخمر تالی زایم»، بیان کرد: این عصاره به دلیل ترکیبات غنی خود، می‌تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. محیط داخلی دستگاه گوارش محل مناسبی برای فعالیت باکتری‌های مفید است و تقویت و محافظت از این باکتری‌ها مانع از جایگزینی باکتری‌های مضر می‌شود و همچنین جذب مواد غذایی را افزایش می‌دهد. این عصاره حاوی تمامی ویتامین‌های گروه B بوده و همچنین شامل انواع اسیدهای آمینه، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است که به تقویت سلامت جسمی و روحی کمک می‌کند.

مدیرعامل تالی ژن پارس، درباره مزایای عصاره مخمر گفت: مصرف این عصاره نه تنها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند بلکه به فعالیت بهتر فلور طبیعی دستگاه گوارش یاری رسانده و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری می‌کند.

بهشتی مآل، همچنین با اشاره به کاربرد این محصول در صنایع غذایی، گفت: عصاره مخمر در تهیه نان، ماکارونی، سوپ‌های آماده و غنی‌سازی آرد و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل طعم بهتر و پروتئین بیشتر، این محصول به افزودنی محبوبی در فرمولاسیون غذای انسانی در کشورهای اروپایی تبدیل شده است. وی افزود: این ماده با توسعه پرزهای روده و بهبود جذب مواد غذایی جیره، به ارتقای عملکرد رشد طیور کمک می‌کند و همچنین بهبود وضعیت بهداشتی و افزایش ایمنی گله‌های مرغ گوشتی از دیگر مزایای آن است.

بهشتی مآل در ادامه، با اشاره به کاربرد عصاره مخمر در مصارف آزمایشگاهی و دارویی، عنوان کرد: این عصاره در تهیه محیط‌های کشت باکتریایی، تولید واکسن و قرص‌های تقویتی استفاده می‌شود و به عنوان منبع غنی ویتامین‌های گروه B در زمینه پزشکی و آرایشی نیز کارایی دارد.

به گفته این فعال فناور، تالی ژن پارس، سالانه ۱۵۰۰ تن عصاره مخمر تولید می‌کند و با اشتغال‌زایی برای ۳۰ نفر، این محصول را با قیمتی رقابتی بومی‌سازی کرده و مانع حجم زیادی خروج ارز از کشور شده است. این شرکت در سال ۱۴۰۲، فروش قابل توجهی را با مبلغ بیش از ۱۰ میلیارد تومان از تولیدات خود به‌ثبت رسانده است.

بهشتی مآل تصریح کرد: مقایسه قیمت‌های ما با نمونه‌های خارجی نشان می‌دهد که عصاره مخمر تالی زایم حدود یک سوم قیمت نمونه‌های خارجی است. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درپایان، با تأکید بر رویکرد تداوم نوآوری و کیفیت در تولیدات، گفت: هدف ما خلق فردایی روشن‌تر با ارائه محصولات با کیفیت بالا در حوزه علوم زیستی و کمک به خودکفایی کشور است.

منبع: مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا