نکات تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
یک کارشناس ارشد تغذیه به اهمیت تغذیه در ماه مبارک رمضان و نقش آن در سلامت روزه داران در این ماه پر فیض پرداخت.
به گزارش خبرگزاری سینا پرس فارس، محمدعلی ایزدی کارشناس ارشد تغذیه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار سینا پرس ضمن تبریک سال نو گفت: با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان، با رعایت برخی نکات تغذیه ای از جمله موارد ذیل میتوان به استقبال این ماه رفت و از فضایل آن بهره برد.
1- از افطار تا سحر، به اندازه کافی آب و مایعات و دمنوشهایی چون دمنوش خاکشیر و تخمشربتی مصرف کنید، چون میتوانند آب بدن شما را حفظ کنند.
2- از مصرف غذاهای شور، سرخشده، فراوری شده (سوسیس کالباس) و غذاهای حاوی قند بالا پرهیز کنید.
3- چنانچه میخواهید زولبیا بامیه مصرف کنید، حداقل ۱ ساعت پس از افطار میل کنید چون دارای قند ساده است و میتواند سبب سر درد در شما شود.
4- در فاصله افطار تا سحر دو تا سه واحد میوهجات تازه همراه با سبزیجات مصرف کنید.
5- به هیچ عنوان وعده سحری فراموش نشود؛ برخی با گمان اشتباه کاهش وزن، سحری را حذف میکنند که میتواند برای سلامتی افراد مضر باشد.
6- افطار خود را با مایعات گرم و ولرم چون آبجوش و شیر و غذاهای سبک چون سوپ و آش آغاز کنید.
7- شام را یک الی دو ساعت پس از افطار میل کنید و به یکباره حجم زیادی از غذا را وارد معده خود نکنید.
8- بهترین مواد قندی هنگام افطار شامل خرما و عرقیات تازه است.
انتهای پیام
گزارش: فتانه حق پرست