شناسایی یک جلبک قرمز با کاربرد زیست‌فناورانه در کشور

دکتر شاهزاده فاضلی، رییس مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در مورد خصوصیات ارزشمند این گونه میکربی گفت: این جلبک به عنوان منبع غذایی در کشورهای ژاپن، چین و کره مورد استفاده قرار می‌گیرد و حاوی مقادیر بالای پروتئین شبیه بافت‌های جانوری و سرشار از اسیدهای آمینه آرژنین، آلانین و گلوتامیک اسید، ویتامین A, C و مواد معدنی است. همچنین جلبک فوق مقادیر بالایی از ترکیب تارین دارد که می‌تواند در بیماری‌های کلیه و همچنین جهت کنترل کلسترول استفاده شود.

وی با بیان این که این جلبک با نام علمی Porphyridiumaerugineum جزء جلبکهای قرمز طبقه‌بندی می‌شود، تصریح کرد: از این جلبک می‌توان به عنوان یک مکمل غذایی در انسان و دام استفاده کرد.

شاهزاده فاضلی تصریح کرد: این گونه میکروبی از تالاب کانی برازان استان آذربایجان غربی منطقه مهاباد جداسازی شده است و مطالعات شناسایی و تایپینگ آن در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران در حال انجام است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا