راه اندازی نیروگاه فتوولتائیک خورشیدی با ظرفیت ۲۰کیلووات در دانشگاه الزهرا

 فاطمه احمدی مجری این نیروگاه در مراسم راه اندازی نیروگاه در دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: برای راه اندازی این نیروگاه، از ۱۰۵ پنل پلی کریستال روی ۳۵ استراکچرفیکس نصب شده استفاده شد. وی ادامه داد: فاز مطالعاتی این نیروگاه از فروردین ماه سال ۱۳۹۰ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز و در مدت شش ماه کار مطالعاتی این نیروگاه انجام و پیمانکار آن مشخص شد و از آذر ماه همان سال هم عملیات نصب پنل های خورشیدی در دانشگاه الزهرا به اجرا درآمد.

وی بیان کرد: این نیروگاه متصل به شبکه برق دانشگاه الزهرا با ظرفیت ۲۰ کیلووات است که در حال حاضر برق تزریقی به شبکه سه هفته و حدود ۳ مگاوات برق است.
احمدی افزود: با اتصال این نیروگاه به شبکه برق دانشگاه، بستری برای انجام کارهای تحقیقاتی دانشجویان و اساتید این دانشگاه فراهم شده است.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا