دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان قطب «آب» انتخاب شد

دکتر رضا مکنون گفت: این دانشگاه با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تبدیل به قطب «آب» در میان دانشگاه‌های کشور شده است تا از این طریق فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها را هماهنگ کند.

وی افزود: بر این اساس دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید برای ۱۰ سال آینده در زمینه آب برنامه‌ریزی داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به بروز سیل در کشور تاکید کرد: پس از بروز این حادثه در برخی از شهرها و روستاهای کشور دولت به دانشگاه‌ها اعتماد کرد و بررسی موضوع را به دانشگاه‌ها واگذار کرد.
وی عنوان کرد: باید بستری فراهم شود که نتایج فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها در خصوص سیل و سیلاب به صورت کامل اعلام شود تا از نتایج این بررسی‌ها به نحو احسن استفاده شود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل و مشکلات جامعه و کشور بسیار پررنگ است، بنابراین باید زمینه‌ای فراهم شود که دانشگاه‌ها در مسائل اجرایی کشور بیشتر وارد شوند.
دکتر مکنون گفت: کشور آلمان بیشترین هزینه را برای بخش دانشگاهی پس از جنگ جهانی اختصاص داد و نتایج آن را نیز دید.
وی اضافه کرد: موضوع یکپارچه‌نگری در بررسی مسائل بسیار مهم است و در خصوص بررسی سیل نیز این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در خصوص موضوع سیل باید مسائل مختلف مورد توجه قرار گیرد، به طور مثال دره رودها باید کارکرد خود را داشته باشند، نه اینکه دچار دستکاری حساب‌نشده انسانی شوند.
دکتر مکنون خاطرنشان کرد: همچنین در مسئله سیل باید به این موضوع توجه شود که در حریم رودخانه‌ها نباید ساخت و ساز انجام شود.
وی گفت: دولت اگر به دانشگاه‌ها میدان دهد، این مراکز می‌توانند در راستای رفع نیازهای کشور و جامعه فعالیت‌های موثری داشته باشند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا