ارتقای باتری های ایستگاه فضایی بین المللی

 دو فضانورد ناسا روز گذشته راهپیمایی فضایی را تکمیل و طی آن پلتفرم علمی اتحادیه اروپا را نصب کردند. علاوه بر آن فرایند ادامه دار تعویض باتری‌های خارج ایستگاه فضایی بین المللی را به پایان رساندند.

طبق بیانیه ناسا این عملیات دویست و سی و چهارمین پیاده روی فضایی بود که برای پشتیبانی از ایستگاه فضایی، نگهداری و ارتقا انجام شده است.

ویکتور گلاور و مایک هاپکینز در عملیات مذکور شرکت کردند و فعالیت‌های مختلفی انجام دادند. پیاده روی فضایی مذکور ۶ ساعت طول کشید اما فضانوردان توانستند طی ۴ ساعت اهداف اصلی خود از جمله تنظیم باتری و صفحه آداپتور و نصب ۳ دوربین را تکمیل کنند و علاوه بر آن فعالیت‌های دیگری نیز انجام دهند.

هاپکینز طی پیاده روی فضایی گفت: ما امروز کمی دیر شروع کردیم اما همه کارها را به موقع تمام کردیم.

طی این پیاده روی خدمه ایستگاه فضایی از جمله کیت روبینز، سیوچی نوگوچی و همچنین باب هاینز از زمین به آنها کمک کردند.

منبع:مهر 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا