استفاده از چربی های ترانس مصنوعی ممنوع شد

 چربی های ترانس در روغن نباتی، مارگارین، شیرینی جات، سیب زمینی سرخ کرده و برخی از غذاهای آماده ای که با روغن هیدروژنه پخته می شوند، وجود دارد. این چربی ها سبب افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب می شوند و برای سلامت قلب مضر هستند.

سازمان غذا و دارو استفاده از این چربی ها را غیر مجاز اعلام کرد و بر اساس یک جدول زمانی سه ساله، تولیدکنندگان محصولات غذایی موظف به تغییر دستورالعمل تهیه غذای خود یا کسب اجازه مستقیم از سازمان غذا و دارو هستند.در این برنامه آمده است که شرکت های مواد غذایی فقط با نظارت FDA، حق استفاده محدود از این چربی ها را دارند.روغن های هیدروژنه، منبع اصلی چربی های ترانس محسوب می شوند.
 به گزارش ایرنا از هلث،تمام شرکت های مواد غذایی آمریکا از این پس ملزم به رعایت این قانون هستند و متخصصان تغذیه تاکید می کنند که این قانون باید در سراسر دنیا، به منظور حفظ سلامت انسان ها، اجرا شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا